Er zijn twee speelweiden. Kinderen kunnen er spelen op de speeltuin met schommels en glijbaan of in de zandbak. Er is een bolderkar, een pingpongtafel en in de zomer een zwembad, een bloemenweide en een bijenhotel. Bovendien zijn er de dieren: schapen met lammetjes in de lente , kippen en Tijger, onze muizenvanger.
   
   
   
 
Wie méér wil kan naar de kinderboerderij Pietersheim. Hier is een grote gratis speeltuin, boerderijdieren en een cafetaria met zonneterras. Nadien kan je er de kabouterwandeling maken of de burchtruïne van Slot Pietersheim bezoeken, een van de toegangspoorten tot Nationaal Park Hoge Kempen.
 
  

Een heel unieke ervaring is het 'blotevoetenpad' op de Lietenberg in Zutendaal: je kan er een wandeling maken 1,5 km op blote voeten door gras, zand, modder, kiezel enz.

En dan heb je natuurlijk de iets grotere speeltuinen in de buurt, zoals Bokrijk, Kelchterhoef en Hengelhoef (subtropisch zwembad !), of de familieparken Steinerbos en De Valkenier in Nederlands Limburg. Ze zijn allemaal een daguitstap waard! Bij minder goed weer kunnen kinderen ravotten in de vlakbij gelegen binnenspeeltuin 'de Winning' te Rekem.

 
Geen frames zichtbaar? Klik dan hier voor de volledige website.
't Klein Gerigt - 2020
Contact: tel. +32 89 721692 - e-mail: info@kleingerigt.be